sobota 7. července 2012

Assassin's Creed 3 a jak to bude dál...

Mohawk Connor bojuje za nezávislost kolonií 

Ok, takže jste sem přišli protože chcete vědět, cože jako je ten Assassin's Creed 3 a co to má společného se mnou a Bukureští...Pravda je prostá. Jelikož AC3 je nejnovější pecka ze série Assassin's Creed, kterou plánuje Ubisoft vydat před Vánoci 2012, můj milý šéf si mě pozval na kobereček a nabídl mi novou smlouvu. Ano, AC3 se neobejde bez české lokalizace a tu budu kontrolovat a hrát právě já. Ono není tak jednoduché sehnat ochotného čecháčka co chce pařit hry za peníze a zároveň se přestěhovat do Rumunska :-) Nechal jsem se samozřejmě trochu přemlouvat a neodpustil jsem si požadavek na speciální přispění do rodinného rozpočtu. Pokud má Conor mluvit bez chyb, tak to bude chtít nějaké to euro navíc. Playman se postará o lokalizaci v podobě překladu scénáře a veškerých textů, od konverzací a replik přes nápovědu a rady až po znalostní databázi a historické souvislosti. Já to zapařim a otestuju :-)

"Z toho vyplývá, že v Rumunsku zůstávám na dobu určenou dokončením lokalizace Assassin's Creed 3 - říjen 2012!"


V podstatě se jedná o největší letošní projekt celého Ubisoftu. Assassin's creed je přední značka Ubisoftu a největší titul na trhu z pohledu lokalizace vůbec. Všechno to začalo v roce 2007 kdy poprvé spatřil světlo obrazovek Desmond Miles a jeho historické alter-ego alias vzdálený předek Altaïr Ibn-La'Ahad. Společně nám odhalili zákulisí odvěké tahanice o moc mezi Assassiny a Templáři a předvedli co to znamená free-play - hraní ve volném stylu, kdy hráč není zdržován neustálým nahráváním a může volně procházet herní svět a plnit úkoly podle libosti. Zároveň nás provedli lokacemi středověkého blízkého východu v době 3. křížové výpravy, nechali nás dosytosti nasát atmosféru damašského bazaru a zasvětili do tajemství ztraceného ráje a artefaktů, které jsou klíčem k jeho dosažení.

Hlavním hrdinou třetího pokračování je napůl Mohawk, napůl Brit Connor Kenway jehož příběh se odehrává na pozadí boje amerických kolonií o nezávislost. Jakožto potomek Templářského/Assassinského otce se musí vypořádat nejen se svojí vlastní minulostí, ale přispět k rozluštění hádanky Ztraceného ráje. Desmond Miles se tak opět ponoří do aplikace Animus a v kůži Connora prožije nejdramatičtější okamžiky historie, která stvořila USA. Můžete se těšit na setkání s některými velkými postavami americké historie jako je George Washington, Benjamin Franklin, Thomas Jefferson či Friedrich Wilhelm von Steuben. Stejně tak zavítáte na nejznámější místa americké historie v podání Bostonu, New Yorku či Lexingtonu.

P.S.: Sekce Odkazy/Links aktualizována. Jukněte na nové objevy.

Žádné komentáře:

Okomentovat